Saturday, May 14, 2011

Ninety-Five.

The price you pay. Err, I pay.

10 comments:

♥ Xett Hereen ♥ said...

cedera parah!

Budak Panjang said...

...sangat menyeronokkan!

sue. said...

omaigod....seriously injured ni..u suke ke cmni..?sakit ok...last saturday sue jumpa mamat mcm u ni kt skatepark putrajaya,,die pun relax je injured cm u...tak sakit ke? sue y risau..mse sue nmpk die tu...mcm sue nk tolong die cuci je kaki dia...nasib lah baru kenal..kalau kwn sue da lama da sue suruh dia g klinik plus kene bebel free ng sue...

Budak Panjang said...

@sue: that was me at the skatepark la sue. awat x ckp nk cucikan luka hari tu? tp bebel tu xyah la eh :D hahaha. btw xdela sakit mane pun. heee

sue. said...

omaigoddd.........happy have u here...like seriously ok!!!!!!...weee....*sambil senyum sengeh sorang2*

ok..u take care ok..xmau injured2 lagi...kang ilang kaki tu baru tau...ganas ni...dah stat bebel ni..

Budak Panjang said...

hahaha why so heppi mehh? cool2. me also a blogger la sue, cuma content tu kadang2 macam x berapa seswai utk budak2 kecik. Tp sue budak besar walaupun kecik kan? hahaha kiddin :D

ok2 baiklah maam! InsyaAllah x ilang kaki, i main dgn sopan santun :P

sue. said...

ouh...blogger tegar smpi buat blog 2x kn....ngeee....kuang hajaq bilang sue budak besar wlupun kecik kn..hahah...yelah..sue mmg bdk kecik pn...tinggi 145 je....T_T.....tp Alhamdulillah....sue happy dgn diri sue...ngeee...

ok..teruskan lah main....tp jgn lupa bce doa ok?

Budak Panjang said...

heee tegar la sangat kan :P xdela susue, gurau2 jek. jangan amek ati na :D of course la we should be happy with ourselves sehh ;)

yup baik! thanxx

ella said...

Adzale! Pls dont hurt ur self again..=p
Scary uh ad ni.. Aritu mcm kne cakar ni mcm kne gigit rimau plak dh..

Budak Panjang said...

@ella: hahahaha. biasa la ella, no pain no gain. ni dah pain, brla byk yg dpt gain :D it's not that i love to hurt myself, the thing is, malang tak berbau la :P